DK EN

Video på højkant, niveau 2: Løft dit SoMe-game med TikTok, Reels og shorts

ARRANGEMENTET ER FULDT BOOKET!  Kontakt info@efho,dk, hvis du ønsker at komme på venteliste.

Video på højkant, niveau 2: Løft dit SoMe-game med TikTok, Reels og shorts

De fleste har forstået vigtigheden af en good hook – men hvilke andre kendetegn er essentielle for, at dine videoer lykkes på sociale medier? Det lærer du at mestre på denne workshop, hvor vi dykker ned i TikTok, Reels og shorts.

Ud fra cases som SOUNDBOKS, Book Studenterkørsel, Aarhus Universitet samt en lang række nationale og internationale brands, kommer vi til at zoome ind på de elementer, der skaber en viral video.

Kom forbi til et lærerigt oplæg med on-the-spot video kreation, et overflødighedshorn af content ideer og sågar en sand historie med Shaquille O’Neal i hovedrollen.

Udover Højkants best-pratices inden for SoMe-videoer, byder vi også på kaffe og croissanter til denne formiddagsworkshop.

Har du niveauerne på plads? Eller var du med i 2023?
Alle er velkomne på denne workshop, niveau 2, men du kan med fordel melde dig på ”Video på højkant, niveau 1”, og få værktøjskassen i orden, inden vi bygger ovenpå med TikTok, Reels og shorts.

Læs mere og tilmeld dig Video på højkant, niveau 1 her.

Måske var du blandt de mange, der var med på den eftertragtede 2023-udgave, hvor vi også havde videokursus, niveau 1 med Højkant. Så kan du med fordel melde dig på denne niveau 2 workshop også.

Dato

25 september - 2024

Tid

08:00 – 10:00

Sted

Creative Force
Nupark 43
7500 Holstebro

Pris

Medlemspris: 295,- (eksl. moms) Ikke-medlem: 895,- (eksl. moms)

Arrangør

ErhvervsForum Holstebro

@erhvervsforumholstebro