DK EN

CO2 aftryk ESG, Grøn omstilling dokumentation

ESG Netværk: Bæredygtighed i Praksis

Er din virksomhed på vej ind i ESG-verdenen, eller har I allerede taget de første skridt? Vores ESG Netværk er skabt til nøglemedarbejdere i medlemsvirksomheder, der ønsker at udvikle sig og blive bedre inden for bæredygtighed.

Hvad kan du forvente:

Inspirerende Møder: Vi samles hver anden måned og besøger forskellige medlemsvirksomheder. Dette giver dig mulighed for at lære af andres erfaringer og opdage realistiske tilgange til ESG-udfordringer.

Hands-on Tilgang: Vi fokuserer på praktiske løsninger og arbejder sammen om at håndtere udfordringer i den grønne omstilling. Vores mål er at udvikle os sammen og finde bæredygtige løsninger.

Fællesskab af Ligesindede: Deltag i et netværk af dedikerede fagfolk, der deler din interesse for bæredygtighed. Her kan du opbygge forbindelser, dele viden og vokse sammen.

Ekspertindlæg og Ressourcer: Få adgang til eksperter inden for ESG og de seneste ressourcer inden for bæredygtighed. Vores netværk er en kilde til praktisk viden og nyttige værktøjer.

Hvorfor deltage i vores netværk?

Vi tror på kontinuerlig udvikling og praktisk læring. Tilmeld dig vores ESG Netværk og vær med til at udvikle dig og finde bedre måder at integrere bæredygtighed i din virksomhed.

Tilmeld dig nu og vær en del af fællesskabet, der arbejder mod en mere bæredygtig fremtid!

Har du lyst til at vide mere er du velkommen til at sende en mail til jan@efho.dk  eller kontakte:

Facilitator Dorte Zacho Martinsen på 40195066

Relations Manager Jan Lauridsen på 41662666

Om facilitatoren:

Dorte Zacho er tidligere ejerleder i virksomheden BM Silo og har desuden siddet i en række bestyrelser – blandt andet Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Hun er i dag selvstændig med firmaet SMV360∘, hvor hun arbejder omstillingsstrategier – herunder grøn omstilling og ESG

 

 

@erhvervsforumholstebro