DK EN

Bæredygtig forretning, ESG, verdensmål

Netværk for ledere om bæredygtig omstilling

For dig, der sidder med en nøglerolle i virksomhedens grønne forretningsstrategi. Bliv inspireret og  klædt på af andre ledere, der arbejder med handlingsplaner for grøn omstilling.

Jeres virksomhed er sikkert begyndt at få travlt med at gøre forretningen mere grøn og klar til ESG-rapportering (Environment, Social & Governance). Eller også skal i snart i gang. Nye lovkrav, ændret forbrugeradfærd og krav fra kunderne betyder at de fleste virksomheder skal igennem en nødvendig omstilling inden for ganske få år.

Dette netværk er for ledere som søger sparring og inspiration med andre ledere omkring udviklingen af grønne handlingsplaner og nye forretningsstrategier

Møderne vil bestå af sparring mellem deltagere, og eksterne indlæg efter behov.

Vi starter netværk op i takt med den efterspørgsel vi møder. Det vil blive små grupper med maksimalt 10 deltagere i hver så vi derved kan sikre et tillidsfuldt og fortroligt netværk, hvor man som leder kan dele sine udfordringer og få en sparring omkring ledelse og udvikling af virksomheden.

Vi sammensætter netværkene i takt med, at vi får tilmeldingerne ind. I fordelingen tager vi højde for Jeres eventuelle ønsker og input, samt at der ikke bliver branchemæssige sammenfald i et netværk, så konkurrenter sidder sammen.

Deltagelse i netværkene er gratis men kræver medlemskab i ErhvervsForum Holstebro

Rammen vil være ca. 6 møder årligt og vil forgå hos de deltagende virksomheder på skift.

Tilmelding sendes på mail info@erhvervsforumholstebro.dk Gerne med et par ord om Jeres udgangspunkt for at deltage i netværket.

Deltagelse i netværkene er gratis men kræver medlemskab i ErhvervsForum Holstebro

Rammen vil være ca. 6 møder årligt og vil forgå hos de deltagende virksomheder på skift.

 

Har du lyst til at vide mere er du velkommen til at kontakte:

Facilitator Dorte Zacho Martinsen på 40195066

Direktør Peter Kjeldbjerg på 30562228

@erhvervsforumholstebro