DK EN

Netværk for logistikansvarlige

Arbejder du med logistik og indkøb af logistik i din virksomhed? Så er det her netværket for dig.

I vores nye netværk for logistik og transportindkøbere kan du sparre med kolleger på tværs af virksomheder, som sidder med de samme udfordringer og opgaver, som dig.

Vi forestiller os, at vi via netværket kan hjælpe hinanden med at arbejde strategisk med virksomhedens logistikløsninger. I netværket vil vi udvikle os i fællesskab og styrke indkøbsfunktionen inden for logistik og transport i vore respektive virksomheder.

Som ansvarlig for virksomhedens logistik sidder du formentlig og administrerer et betydeligt budget. Derfor kan der være meget at hente ved at udvikle funktionen i fællesskab.

Netværket ledes af en erfaren logistikmand, Jan Lauridsen, som har 25 års erfaring indenfor logistik. Blandt andet i rollen som ”Head of Strategic Accounts” hos den internationale logistikvirksomhed DHL.

Praktik og anden info
Netværket vil består af 10-15 personer.
Netværket mødes 4 til 6 møder årligt, men frekvensen afstemmer vi fællesskab. Indholdet på møderne defineres i høj grad af netværkets medlemmer i samarbejde med netværkslederen.

Vilkår i øvrigt
Deltagelse i netværket vil være gratis for medlemsvirksomheder i ErhvervsForum Holstebro i løbet af 2023. Fra Januar vil prisen for deltagelse være 2995,- ekls. moms om året per deltager.

Vil du vide mere
Så er du velkommen til at kontakte netværksleder Jan Lauridsen og høre mere om netværket på jan@efho.dk eller tlf. 41662666

@erhvervsforumholstebro