DK EN

Her kan du stemme på Årets virksomhed

Prisen som Årets Virksomhed gives til en virksomhed i Holstebro Kommune, der har opnået positive resultater på flere parametre. Vinderen af denne kategori er med til at sætte barren højt og er til inspiration for os alle.

ErhvervsKulturpriserne 2023 Hvem er Årets Virksomhed?

Årets Virksomhed vælges af medlemmerne i ErhvervsForum Holstebro og en storjury i fællesskab og ved det store awardshow på ErhvervsDagen 2023 i Musikteatret 27. oktober.

Husk, at virksomheden kun har en stemme. Derfor beder vi også om en mailadresse, så vores stemmemaskine kan kontrollere for dobbeltstemmer, og vi beder Jer om ikke at dele linket med andre.

Du eller en af dine eventuelle kollegaer bedes afgive jeres ene stemme via dette link snarest muligt og senest søndag d. 22/10, hvis I ønsker medindflydelse på, hvem vinderen bliver. Det er helt op til jer selv, hvordan I når til enighed om jeres stemme og, hvem der har det sidste ord.

Husk også at stemme på de fem øvrige priser, der er til offentlig afstemning lige her. Her må alle stemme.

Tak for hjælpen og god afstemning. 😊

 

BIRN

Hos BIRN er der en ny bølge af innovation og grønt fokus. Trods branchens generelle nedgang, har BIRN oplevet vækst og firedoblet deres bundlinje, samtidig med at de har udgivet deres første ESG-rapport, der viser fremskridt på deres grønne rejse. BIRN er nomineret for deres fornyede optimisme og grønne tænkning, som bringer ny energi til en af byens største arbejdspladser.

 

Gråkjær

Gråkjær, som netop har fejret deres 50-års jubilæum, er pionerer inden for bæredygtige byggeprojekter og har realiseret over 4000 byggerier. De har sat standarden højt med det første DGNB-Guld og Hjerte-byggeri i Holstebro, symboliserende deres engagement i miljø, trivsel og økonomi. Selvom de opererer nationalt, bevarer de deres lokale rødder og inkluderer medarbejderne som medejere gennem et aktieprogram. Gråkjær er nomineret for deres lederskab i grøn innovation og deres lokale engagement.

 

DME – Dansk Miljø- og Energistyring

I over tre årtier har DME leveret avancerede automationsløsninger inden for diverse sektorer og har kontinuerligt udviklet deres løsninger for at imødekomme kundernes behov for driftssikkerhed. Et karakteristisk træk ved DME er deres vellykkede generationsskifte, hvor ledende medarbejdere har overtaget ledelsen, sikrende virksomhedens fortsatte vækst og vision. DME er nomineret for deres innovative tilgang til generationsskifte, dedikation til driftssikkerhed og produktudvikling.

Sådan findes vinderne

Vi har nedsat en fagjury i hver kategori. Fagjuryerne har vurderet de nominerede og præsenteret deres indstilling for storjuryen. Herefter har storjuryen voteret. Storjuryens afgørelse vægter 50 procent i det samlede resultat, ligesom den offentlige afstemning vægter 50 procent.

Tak til vore eventpartnere

@erhvervsforumholstebro