DK EN

Generalforsamling 2024: Her er kandidaterne.

Den femte generalforsamling i ErhvervsForum Holstebro bliver også en milepæl i foreningens korte historie. For første gang kan deltagerne ved generalforsamlingen være med til at indsætte tre medlemmer til bestyrelsen. 

Bestyrelsen i ErhvervsForum Holstebro har i løbet af vinteren arbejdet på, hvordan kompetencerne i bestyrelsen kan se ud. Det handler om retningen for et ErhvervsForum Holstebro, der udviklet sig markant i de få år, organisationen har eksisteret. Antallet af medlemsvirksomheder er steget kraftigt, og tilgangen ser ud til at fortsætte.

Bestyrelsen er nået frem til tre stærke kandidater, som har sagt ja til at stille op på generalforsamlingen på VIA den 10. februar.

 

Palle Hoffman, regionsdirektør, Vestjysk Bank

Palle er en aktiv erhvervsmand i Nordvestjylland med et stort netværk. Han er Regionsdirektør i Vestjysk Bank, Region Vest og er desuden daglig ansvarlig i bankens Holstebro Filial. Regionen har 175 medarbejdere, som er fordelt på samlet 12 filialer i det midt- og vestjyske.

 

Palles motivation for at stille op til bestyrelsen i ErhvervsForum Holstebro:

”Da jeg blev spurgt, om jeg ville være kandidat til bestyrelsen i Erhvervsforum Holstebro, var jeg slet ikke i tvivl. Som en del af bestyrelsen vil jeg bidrage aktivt til, at vi fastholder den fantastiske udvikling. Erhvervsforum er vokset enormt under Peter Kjeldbjerg, teamet og den siddende bestyrelse.

Det giver en god understøttelse til erhvervslivet i Holstebro med aktiviteter, kurser, netværk og senest den kommunale erhvervsservice. Kort sagt er Erhvervsforum Holstebro blevet talerør for hele erhvervslivet i Holstebro, og jeg vil glæde mig til at præge og påvirke udviklingen.”

Lise von Seelen, ejer og investor, MASS

Lise har tidligere ejet Seelen Care, som blev opkøbt af verdens største diagnostica firma, Alere, hvorefter Lise fortsatte som Country Manager i to år. Lise har altid været en aktiv og engageret deltager og bidragyder i det lokale erhvervsliv. Hun har tidligere været investor i bl.a. Pixelz, hvor hun også var en aktiv bestyrelsesformand. I dag er hun ejer og investor i start up softwarevirksomheden MASS.

Lises motivation for at stille op til bestyrelsen i ErhvervsForum Holstebro:

”Vi skal have sat os nye mål og ambitioner for Erhvervsforum Holstebro – det vil jeg gerne arbejde for. Det gode fundament som Erhvervsforum Holstebro har fået opbygget, skal vi udvikle videre på, så vi kan tiltrække kompetencer og ny viden til vores område.

Samtidig skal vi sikre os, at selve organisationen omkring Erhvervsforum Holstebro har de rette forudsætninger til, at vi kan nå vores mål. Derfor vil jeg gerne bidrage til den videre strategiudvikling ved at se på, hvordan økonomien kan styrkes, så vi kan udvikle os”.

Jan Jacobsen, direktør og ejer, OJM

Jan er et kendt ansigt i ErhvervsForum Holstebro. Han har deltaget i bestyrelsen næsten fra starten, og han har et stort netværk i det lokale erhvervsliv. Jan er desuden aktiv i bestyrelsen i SMV Holstebro og sidder også i bestyrelsen i Nupark. Jan er direktør og indehaver af maskinfabrikken OJM A/S.

 

Jans motivation for at stille op til bestyrelsen i ErhvervsForum Holstebro:

”Jeg er meget optaget af at arbejde for, at vi styrker erhvervslivet i vores område. Jeg er stolt over at have været med på den første rejse med ErhvervsForum Holstebro, hvor vi har fået opbygget en organisation, udvidet medlemskredsen og fået etableret et godt samarbejde med Holstebro Kommune.

Der er stadigvæk rigtig meget at gøre, og jeg ved, at det kræver noget at deltage bestyrelsen i en organisation, der fortsat er under udvikling. Det arbejde vil jeg gerne fortsætte med at følge til dørs. Jeg deltager med en god fornemmelse for det politiske og kontakten til erhvervslivet.”

 

Mød fremtidsforskeren Louise Byg Kongsholm og humoristen Rune Green ved årets generalforsamlig

@erhvervsforumholstebro