DK EN

ErhvervsForum Holstebro får ny formand

Den nye bestyrelse i ErhvervsForum Holstebro har fredag konstitueret sig. Bjarne Sørensen, som har været formand siden starten i 2019, træder tilbage for at sikre et glidende skifte og dynamik i bestyrelsen.

I stedet for er tidligere næstformand Jan Jacobsen, som er direktør og indehaver af OJM A/S, trådt ind som ny formand.

”Skiftet på formandsposten er helt udramatisk og skal ses som et led i en nogle overvejelser om, hvordan vi bedst udnytter vores kræfter til fælles bedste,” siger Bjarne Sørensen.

Den nye formand, Jan Jacobsen, ser frem til opgaven, som ikke er blevet mindre af at ErhvervsForum Holstebro er i vækst og netop har passeret 525 medlemmer:

”Jeg er meget optaget af, at vi fortsætter arbejdet for at styrke erhvervslivet i vores område. Det gør vi bedst ved at holde en tæt kontakt med vore medlemmer og samtidig sikrer et godt samarbejde med Holstebro Kommune,” siger Jan Jacobsen.

Han hilser samtidig to nye medlemmer velkommen i bestyrelsen: Lise von Seelen, ejer og investor i start up softwarevirksomheden MASS og Palle Hoffmann, regionsdirektør i Vestjysk Bank, Region Vest. De to blev valgt ind på generalforsamlingen i ErhvervsForum Holstebro onsdag, hvor bestyrelsen blev udvidet med to, så den nu består ni medlemmer:

 

Den nye bestyrelse, med undtagelse af Lars Møller, som ikke er med på billedet.

Bestyrelsen består herefter af:

  • Jan Jacobsen, formand
  • Bjarne Sørensen, næstformand og udpeget af SMV Holstebro
  • Palle Hoffmann, regionsdirektør i Vestjysk Bank, Region Vest
  • Lise von Seelen, ejer og investor i MASS
  • Michael Ulsted, indehaver af Thiele Holstebro, udpeget af Holstebro Handelsstandsforening,
  • Lars Møller, kommunaldirektør, udpeget af Holstebro Kommune
  • Per Tornvig, direktør i Superego
  • Anders Nørgaard, landmand og næstformand i Holstebro -Struer Landboforening
  • Inger Toft Stranddorf, afdelingsformand i HK Midtvest, udpeget af FH Vestjylland

” Vi har været meget grundige med at finde de helt rigtige kandidater til at supplere bestyrelsen, og det mener vi, at vi har fået med Palle og Lise, siger Jan Jacobsen.

Se billeder fra generalforsamlingen her.

”Der er stadigvæk rigtig meget at gøre, og jeg ved også, at det kræver noget at deltage bestyrelsen i en organisation, der har store ambitioner om at udvikle sig og gøre en mærkbar forskel for erhvervsudviklingen i Holstebro Kommune,” siger han.

@erhvervsforumholstebro