DK EN

Generalforsamling 2024: 150 stærke stemmer og to nye ansigter i bestyrelsen

Det første valg i ErhvervsForum Holstebros historie er gennemført. Bestyrelsen er blevet udvidet med to pladser, og de bliver besat af to markante profiler fra det lokale erhvervsliv: Lise von Seelen og Palle Hofmann. 

Den femte generalforsamling i ErhvervsForum Holstebro blev også en milepæl i foreningens korte historie. For første gang kunne medlemmerne ved være med til at indsætte tre medlemmer til bestyrelsen.

Jan Jacobsen, direktør og ejer af OJM, tog imod genvalg og strøg ind i bestyrelsen med to nye profiler ved sin side: Lise von Seelen, ejer og investor af MASS samt Palle Hoffmann, regionsdirektør i Vestjysk Bank.

– Vi har været meget grundige med at finde de helt rigtige kandidater til at supplere bestyrelsen, og det mener vi, at vi har fået med Palle og Lise, siger Jan Jacobsen, der, udover at blive genvalgt til bestyrelsen, også overtager formandsskabet fra Bjarne Sørensen.

Læs også: ErhvervsForum Holstebro får ny formand

 

Billeder fra generalforsamling 2024

Foto: Ole Mortensen

Generalforsamlingen tiltrak 150 medlemmer, og dermed var rammerne sat for en begivenhedsrig eftermiddag og aften på VIA University College, Holstebro.

Her dirigerede Peter Vinge Koustrup med sin muntre tilgang endnu engang forsamlingen igennem den formelle del, hvor tidligere formand, Bjarne Sørensen, serverede en visuelt krydret beretning fra et begivenhedsrigt år i 2023.

Efter generalforsamlingen indtog Louise Byg Kongsholm fra pejgruppen scenen med et indblik i aktuelle tendenser og forbrugeradfærd, inden det var tid til en lækker middag og underholdende talk med humoristen, Rune Green.

ErhvervsForum Holstebro takker for den store opbakning – både til generalforsamlingen og helt generelt med 530 medlemmer i ryggen.

@erhvervsforumholstebro