DK EN

Her er vinderne af ErhvervsKulturpriserne 2022

Vinderne af ErhvervsKulturpriserne 2022 er fundet. Ved et stort awardsshow i Musikteatret Holstebro fredag 11. november kom der navn på der virksomheder og personer, som løber af med de 7 priser.

Årets store nyskabelse er Æresprisen.

Prisen gives til en lokal person, der har haft en bemærkelsesværdig stor og positiv indvirkning på erhvervsudviklingen i Holstebro Kommune.

Den første vinder af Æresprisen blev en noget overrasket Alan Lunde, som får prisen for at være idémanden til Maabjerg BioEnergy  og for indsats i kampen for at få projektet til at blive til virkelighed. På billedet øverst ses Alan Lunde sammen sin kone og to døtre, som overraskede den bevægede vinder på scenen.

Prisen blev overrakt af direktør i ErhvervsForum Holstebro, Peter Kjeldbjerg.

 

I videoen her sætter daværende formand for Landbrug og Fødevarer, Martin Merrild og næstformand i Holstebro Struer Landboforening Anders Nørgaaard ord på, hvorfor Alan Lunde får prisen.

 

Idom El vandt hele to priser

Aftenens store vinder var Idom El, som både løb af med prisen som Årets Virksomhed og prisen for Bedste MedarbejderKultur. Årets Virksomhed vælges af medlemmerne i ErhvervsForum Holstebro og Idom El vandt i et stærkt felt af nominerede med både Faerch og Actona Group

 

Direktør i Idom El Torben Dyrmose (tv) og medejer Michael Christensen modtager prisen “Årets Virksomhed”, som blev overrakt af formanden for “Udvalg for Erhverv og Turisme” i Holstebro Kommune, Torben Gudiksen og Bjarne Sørensen, formand for SMV Holstebro

 

Prisen for årets bedste bæredygtighedskultur blev overrakt af Dan Mikkelsen fra FH Vestjylland og Xenia Duffy, direktør i Zeal og en af værterne ved dagens konference: “Et spørgsmål om tiltrækning”

 

Populær leder i Actona Group løb med en pris

Årets leder blev Senior Vice President Dorte Bakgaard fra  Actona Group. Dorte har været 29 år i virksomheden og er en meget er en afholdt leder. Dorte Bakgaard vandt i kategorien, hvor de øvrige to nominerede var Lone Sunesen fra TVMIDTVEST og Kristian Bjerg fra OfficeFit

 

Det er Lederne Midtvest, der er prissponsor i kategorien  Årets Leder. Her er det Hanne Malmberg og Theveya Zaratkaant, der uddeler prisen på 10.000 til Dorte Bakgaard.

 

Softwareudvikler fik prisen for bedste innovationskultur

Prisen for bedste innovationskultur gik i år til softwareudviklerfirmaet 3P Technology. Firmaet har udviklet en banebrydende software, der skal digitalisere den lovpligtige brandgodkendelse af nye bygninger. De øvrige nominerede i kategorien var Creative Force og Palcut

 

Indehaver og direktør i 3P Technology, Michael Smith fik overrakt prisen for bedste innovationskultur af Rasmus Færch fra Færchfonden og borgmester H.C. Østerby

 

Tæt løb om prisen for bedste bæredygtighedskultur

Vinderen af prisen for den bedste bæredygtighedskultur blev NORTO, som udnytter restmaterialerne fra limtræsproduktionen hos VTI til nye produkter.

Norto vandt foran Jysk Energi og Mil-tek i en kategori, hvor de nominerede lå ualmindelig tæt på hinanden i afstemningsresultatet.

 

Prisen blev modtaget af fabrikant Flemming Nielsen og PA Sara Moth fra Norto. Sidste års vinder af prisen, Marianne Hestbjerg fra Hestbjerg Økologi og næstformand i Holstebro Struer Landboforening så til efter en meget oplagt introduktion af prisen fra de to.

 

Talentpris til unge Nicklas

Prisen for årets talent gik til unge Nicklas Hjortshøj Jørgensen fra ATRA arkitekter. Nicklas blev HTX-student i sommer og blev direkte ansat i firmaet på sit talent. I kategorien fandt man også foreningen ShowUp og Rasmus Stenhøj fra Munk Store

 

Nicklas Jørgsensen fik overrakt prisen af lederen af Holstebro Dansekompagni, Maria Brolin og formanden for Holstebro Handelsstandsforening, Michael Ulsted.

 

Gense ErhvervsKulturpriserne 2022 herunder

@erhvervsforumholstebro