DK EN

Mød Helle Thorning-Schmidt og kom til awardshow med Jakob og Anders

ErhvervsDagen 2023 bliver en cocktail af foredrag på topniveau og et forrygende awardsshow med syv erhvervspriser. Vær med til en eftermidddag, hvor vi hylder og fejrer erhvervslivet i Holstebro Kommune.

D. 27. oktober åbner vi dørene kl. 16.00, hvor vi får besøg af en af tidens varmeste keynotes – tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt. 

Efter foredrag, netværk, god mad og drikke, lukker vi op for et forrygende awardshow med tv-værterne Anders Toft Bro og Jakob Kjeldbjerg, når vi uddeler ErhvervsKulturpriserne 2023.

Helle Thorning-Schmidt skrev sig ind i historiebøgerne, da hun i 2011 blev Danmarks første kvindelige statsminister. Senest har hun været direktør for Save the Children International, en international toppost med mere end 10 mia. i omsætning og ansvar for 17.000 medarbejdere i 100 lande.

 

 

Stort awardshow med tv-værterne Jakob Kjeldbjerg og Anders Toft Bro

 

Efter middagen lader vi tæppet gå for et forrygende awardshow for vore medlemmer i Black Box med TV-vært og musiker Anders Toft Bro samt Robinsonvært og tidligere Holstebroer Jakob Kjeldbjerg som værter.

Vi skal afsløre og kåre vinderne af dette års ErhvervsKulturpriser.

Bedste Medarbejderkultur

Årets Talent

Årets Leder

Bedste Innovationskultur

Bedste Bæredygtighedskultur

Årets Virksomhed

Og så afslører vi vinderen af Æresprisen 2023

Som en nyskabelse bliver uddelingen af ErhvervsKulturpriserne 2023 i år akkompagneret af vores eget husorkester, som holder festen kørende til omkring midnat.

Se programmet tilmeld dig her

@erhvervsforumholstebro